Best denzel washington movies on netflix

24.08.2019
216

Strippers Cars for Cash. Icarus on Netflix August 4, Tom Hanks als onterecht ontslagen advocaat.

Geniale maffia-film met een rits aan iconische filmquotes. Facebook Instagram Twitter. Fallen Sciencefiction. Genomineerd voor bijna alle filmprijzen die er maar bestaan. When all is lost, you fight. Ook hier is Denzel Washington op zijn best.

Wanneer een bankoverval resulteert in een grootschalige gijzeling, moeten rechercheur Keith Frazier Denzel Washington en zijn partner het opnemen tegen de intelligente crimineel Dalton Russell.

Bekijk ook deze 12 romcoms op Netflix waarbij zelfs mannen moeten huilen? Droge humor. Wanneer zijn best denzel washington movies on netflix overlijdt, neemt Frank de business over en breidt hij zijn drugsimperium uit. Kun je films uitsluiten van de overzichten op deze site zodat je alleen de films en series overhoudt die voor jou interessant zijn.

Bekijk hier de trailer van American Gangsters. Een ooit veelbelovende honkbalspeler die geen kans kreeg op het hoogste niveau vanwege zijn huidskleur, leert zijn leven te accepteren in het Pittsburgh van de jaren

13. Fallen (1998)

Flight Als geroutineerde piloot zet hij een groot vliegtuig met een spannende noodlanding veilig aan de grond. Spike Lee regisseert Washington in dit drama. Lukt het Boone en zijn staf om een goed team neer te zetten in stad waar de rassenkwestie nog in volle gang is?

Cookies Gids. Lukt het hem om een goede vader te zijn of zorgt deze situatie ervoor dat het gezin uit elkaar valt.

Nu echter in een minder charmante situatie: een nazi-tribunaal. Fences Watchlist. In deze film zorgt Denzel als piloot Whip Whitacker voor een goede afloop van een vlucht waarbij de apparatuur van het vliegtuig het heeft begeven.

Simpelweg briljant. American Gangster Zet Denzel Washington met topregisseur Ridley Scott Gladiator bij elkaar, verzamel daar nog een fantastische cast bij en je hebt een misdaadfilm waar je u tegen zegt.

Netflix films en series met Denzel Washington

De gemeenschap houdt zijn adem in. Nieuw: Dirty Vegan. Iconische film over de zwarte activist Malcom X.

In deze film volgen we niet n, maar twee verhaallijnen. Vooruitblik BH : acteurs krijgen doodenge poppen toegestuurd. De moeite om een lijstje van zijn beste films op te stellen.

Dat meldt The Hollywood Reporter. Ik Vertrek: boerderij in Australi. Genomineerd voor bijna alle filmprijzen die er maar bestaan.

Alle films met Denzel Washington, gesorteerd op score

Met opnieuw Spike Lee in actie gaat deze film over een bankoverval waar de overvallers, de onderhandelaar van de politie Washington en een lobbyiste er samen uit moeten geraken.

Een cooler gangsterduo dan John Travolta en Samuel L. Reageer op artikel:. One of the greatest sagas in movie history continues. Christian Bale en Johnny Depp in een jaren 30 setting, wat wil je nog meer?

  • Ridley Scott Watchlist.
  • Tja, als je de eerste twee delen hebt gezien, kijk je deze ook.
  • Langste Netflix films.
  • Expeditie Robinson geeft weer hint: doet ook Roy Donders mee?

Expeditie Robinson. Foute films. Malcolm X Iconische film over de zwarte activist Malcom X. Washington is fantastisch in zijn beste rol tot nu toe. Gebaseerd op een waar verhaal. Hij groeit uit tot een van de grootste spelers. Hij houdt van feesten en is niet vies van alcohol en drugs.

Manners Magazine Navigation

Jouw mening Geef hieronder je commentaar op Top 5 films met Denzel Washington op Netflix of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:. In Spotlight zie je hoe ze dat voor elkaar hebben gebokst. Waar Netflix vol staat met moderne series en Netflix Originals, is het aanbod van maffia-films redelijk schaars.

Netflix films en series met Denzel Washington 7 films en series met Denzel Washington als acteur.

Denzel doet alles om haar terug te krijgen. Wij zijn onafhankelijk en dus niet gelieerd aan de omroepen uit Hilversum of media-giganten. Netflix maakt serie van 44 Chapters About 4 Men.

  • Marks and spencer kortingscode
  • Uit huis gezet door woningbouw
  • Nationaal park veluwezoom entree
  • Centuries fall out boy lyrics meaning