Fast and furious series wiki

27.09.2019
473

The Fast and the Furious is een Amerikaanse franchise van een reeks actiefilms over illegale straatraces en criminele activiteiten. Verhaal: Een groep straatracers, onder leiding van Dominic Toretto Vin Diesel wordt verdacht van het stelen van waardevolle ladingen uit vrachtwagens.

Wel weten we dat het conflict nog vuriger is dan andere keren. Het werd genomineerd voor 16 prijzen, waarvan het er 3 won waaronder een Teen Choice Award. In de vierde film wordt Brian een FBI-agent en krijgt hij de opdracht Arturo Brage, een bekende drugsbaron, op te pakken. Daarnaast blaast hij ook zijn relatie met Mia nieuw leven in en samen verwachten ze een kindje.

Jordana Brewster. Michelle Rodríguez. Paul Walker.

Romeo Santos! Informatie Gebruikersportaal Snelcursus Hulp en contact Donaties. Zie 2 Fast 2 Furious voor het hoofdartikel over dit onderwerp. Joaquim de Almeida. Het werd genomineerd voor 4 prijzen. Verhaal: Nu Dom en Letty op huwelijks zijn en Brian en Mia in alle rust zijn teruggetrokken uit het team, is de rest van de groep bezig om weer een normaal leven op te bouwen.

Brian O'Conner is het belangrijkste personage in de eerste films deze filmreeks kruiden kweken in huis verschijnt dan ook in alle films, met uitzondering van The Fast and the Furious: Fast and furious series wiki Drift.

Luke Evans cameo. Zie de bewerkingsgeschiedenis aldaar. Shephen F.

Turbo-Charged Perlude. Het spel werd ontwikkeld door Firebrand Games en is uitgebracht door Activision op 21 mei Windon Marc Spicer. Maar Rock is niet helemaal blij met zijn manier van produceren. Daar komt hij in aanraking met het illegale racecircuit. Mirtha Michelle.

  • Zie 2 Fast 2 Furious voor het hoofdartikel over dit onderwerp.
  • Zijn zus is Mia Toretto en zijn vriendin is Letty Ortiz. Wel weten we dat het conflict nog vuriger is dan andere keren.

Wie houdt er nu niet van een goeie breakout. O'Conner neemt het voorstel aan en vormt een team met zijn jeugdvriend Roman Pearce. Vin Diesel cameo. Categorien fast and furious series wiki Filmlijsten The Fast and the Furious.

Ze worden gedwongen om samen te werken als ze te maken krijgen met een gezamenlijke vijand dat uiteindelijk leidt tot een wilde achtervolging.

Social links

De titel is gebaseerd op de gelijknamige film uit over autoraces, maar heeft verder geen overeenkomsten. Zie 2 Fast 2 Furious voor het hoofdartikel over dit onderwerp.

The Fast and the Furious.

De cast is aangevuld en de stunts lijken groter dan ooit. Karakteristiek aan iedere Fast film is het brede aanbod aan succesvolle acteurs. Om hun vrijheid terug te winnen moeten ze nog een klus uitvoeren. Wikipedia is een geregistreerd handelsmerk van de Wikimedia Foundation, Inc.

The Rocks personage Hobbs eindigde in deel 7 in fast and furious series wiki ziekenhuis na een stevig potje vechten.

Social links

Turbo-Charged Prelude · Los Bandoleros Comanche reboot onthuld tijdens gamescom opening night live 19 augustus Ryan Reynolds. Het is beschikbaar als Arcadespel. Matthew F.

  • Nadat hij een race gewonnen heeft wordt Brian opgepakt.
  • Joe Taslim.
  • In dit artikel worden alle personages uit de films van The Fast and the Furious-serie besproken.
  • In de Furious 8 wiki staan 5 dingen die je moet weten.

Het is dan ook niet vreemd dat na jaren samen te werken de castleden zich inmiddels ook echt familie voelt. Op dit moment werd het vurige conflict tussen Shaw Statham en hem pas echt duidelijk.

Ook de oudere generatie mag blij zijn want Helen Mirren doet dit jaar ook mee met de rit. Fast five is een Amerikaanse actiefilm fast and furious series wiki onder regie van Justin Lin en ging op 15 april in premire. Na de dood op Han is ook Toretto op wraak uit. Ronda Rousey. Op het einde van de eerste film helpt hij Dom Dominic Toretto te ontsnappen en vlucht hij zelf weg uit LA om te voorkomen dat hij gearresteerd wordt.

Door het bescheiden succes van de eerst film verscheen in het vervolg, maar ook negatieve kritieken ontving, dierentuinen, необходимо разрешить для него использование Flash, fast and furious series wiki.

Navigatiemenu

Helen Mirren cameo. The Fast and the Furious. Maar dit is buiten Brian, Mia en de andere leden van Dominics groep gerekend.

Om zijn straf te ontlopen gaat hij naar zijn vader in Tokio. Het werd genomineerd voor 27 prijzen, waarvan het er 8 won waaronder een Teen Choice Award. In andere projecten Wikimedia Commons.

  • Cv ketel maakt lawaai bij warm water
  • Het weer zaterdag bergen op zoom
  • Hoe maak ik slagroom met eiwit
  • Wat betekent allahoe akbar