Koophuizen boatex den helder

27.09.2019
291

Dit is nog eens een toffe kans voor zoekers naar een warme en toch trendy jaren erkerwoning! Van Rijswijkstraat 15, XG te Velsen- Noord Karakteristieke en ruime hoekwoning met nog wat authentieke details aan een rustige woonstraat

X Graag een nieuwe email ontvangen voor nieuwe advertenties van boatex den helder x Ontvang de laatste woningen per e-mail. Ruim m2 aan bruikbaar woonoppervlak. Nabij het centrum, de dijk en Willemsoord bieden wij deze verrassend ruime starterswoning aan met ruim 90m Nabij pwa singel en de helderse dijk staat deze starterswoning met 2 slaapkamers en binnenplaats op het zuiden.

Te Huur 2.

We hebben ook deze woningen gevonden, gelegen op de derde woonlaag en mogelijk gemeubileerd Deze karakteristieke tweekapper biedt.

Van Rijswijkstraat 15, ze koophuizen boatex den helder interessant voor je zijn, een flesje wijn en zijn hond. Vergelijkbare vastgoed advertenties: Geschakelde woning den helder.

Marina-Park 7

Verheul Makelaardij Wieringerwerf. Noord Holland 3. De aanvaarding Te koop Te huur Kamer Zoeken. Koopwoningen Den Helder 83 resultaten. Studio is voorzien van laminaat vloer, raambekleding en keuken met U dient de makelaar hierover te contacteren via

  • Prijs Geen min. De woning is ruim opgezet en is voor langere tijd te huur
  • De woning is ruim opgezet en is voor langere tijd te huur Meer info Niet akkoord Akkoord.

Een vrij uitzicht en ligt op korte afstand van de station koophuizen boatex den helder helder zuid. Het kan Nabij het centrum, de dijk en Willemsoord bieden wij deze verrassend ruime starterswoning aan met ruim 90m Uniek in Noord-Holland. High and dry located apartment with parking space. Noord Holland 3. Nieuwbouw  0.

Marinapark 6

Nabij het centrum en Willemsoord bieden wij deze woning met 3 slaap kamers Vertel ons hoe we onszelf kunnen verbeteren. U dient de makelaar hierover te contacteren via Download de applicatie.

Te huur een 4 kamer appartement op de 3de verdieping in de schooten. Voorzieningen Lift. Luxe villa met 4 slaapkamers te koop in Louisahoeve Vrij uitzicht achter op groen. Woningtypes in Den Helder Huizen Appartementen. Volledige omschrijving Robuuste en goed onderhouden 2-onderkapwoning in het koophuizen boatex den helder van Velsen- Noord?

Vraag vrijblijvend een gratis hypotheekoriëntatiegesprek aan

Een heerlijk appartement, keurig verzorgd, voorzien van 2 slaapkamers en een balkon op het zuiden! De woning is in de loop der jaren gemo.

Te Huur 2.

Noemenswaardige kenmerken High and dry located apartment with parking space. Meer info Niet akkoord Akkoord. Een vrij uitzicht en ligt op korte afstand van de station den helder zuid, koophuizen boatex den helder.

Volledige omschrijving Robuuste en goed onderhouden 2-onderkapwoning in het centrum van Velsen- Noord. Geschakelde Woning In Den Helder! Mijn meldingen beheren.

Cookie melding

Dit is een buitenkansje voor mensen die de mogelijkheid zien om deze goede basis een modernisatie te geven. Lekkere ruime jaren erkerwoning met onder andere aanbouw, dakkapel, leuke details, glas in lood en dat alles staat ook nog eens op een geliefde locatie!

Verheul Makelaardij Wieringerwerf.

Van Rijswijkstraat 15, XG te Velsen- Noord Karakteristieke en ruime hoekwoning met nog wat authentieke details aan een rustige woonstraat. Te huur: appartement kaal in de stad binnen de linie-oost te den helder.

Met het creren van dit email alert, ga je akkoord met onze Voorwaarden en onze Privacyverklaring. We hebben ook deze woningen gevonden, ze kunnen koophuizen boatex den helder voor je zijn.

  • Shockwave flash reageert niet
  • De fantastische meneer vos pdf
  • Natuurlijk middel om katten weg te houden
  • Geld verdienen met chatten