Lampje koelkast doet het niet

27.09.2019
142

Daarna account aangemaakt en gepost. Misschien zat het lampje niet vast genoeg.

Copyright © Koelkasten. Zo gek is de vraag dus niet. Als een ouderwetse thermostaat in de hoogste stand wordt gezet dan zal de compressor binnen 5 minuten aan moeten slaan want in de hoogste stand wordt de thermostaat overbrugd en blijft in de ingeschakelde stand staan.

Een url mag maar 1x worden gebruikt. Kees op 25 November ,

De afbeelding is te groot of heeft het onjuiste formaat. De eerste koelkast die niet meer koelt als het lampje niet meer werkt moet ik nog tegenkomen. Kees Vaste Beantwoorder Geregistreerd op Berichten: De koelkast werkt wel, die aan zou moeten gaan als je de koelkast opent, lampje koelkast doet het niet. Het antwoord moet uit minimaal 10 karakters bestaan.

Het betreft het lampje aan de binnenzijde, het lampje niet.

Normaliter zal nadat de stekker is teruggeplaatst het relais van de compressor een inschakelklik geven waarna de compressor heel even aanslaat als dat zo is werkt het relais naar behoren. Google maar eens..
  • Let op!
  • Zeker in kombinatie met je nick leek je mij een authentieke troll. Ik weet niet wat een TS is ben ik nog te dom voor , maar een nickchange zal ik wel niet nodig hebben.

Post navigation

Probeer eerst eens de regelknop een paar maal geheel naar 0 en dan naar max te draaien. Zat net een nieuwe te bestellen, nog niet op "bestel" gedrukt, toch nog even geprobeerd: stekker eruit, er weer in en " geschud". Stom dat ik daar zo laat achter kwam, inmiddels had ik de magneetschakelaar er al uit gepeuterd en kortgesloten. Is dit Geplaatst door: Ernst Geplaatst op:

  • Ik heb hetzelfde probleem bij een Pelgrim koelvries koelkast.
  • Muizenbestrijding, wat helpt wel en niet?? Het horloge is waterdicht 10 ATM, nu zit er ook nog eens water in.

Motor, chassis, Anders zou je kunnen overwegen om het lampje te vervangen en kijken of het weer werkt. Kees op 25 Novembereen stoere rapper en een vrolijke jonge hond die zijn ukelele bespeeld alsof het een elektrisch gitaar is?

Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag. Plaats reactie.

Weet jij het antwoord?

Vraag is echter waarom je voor deze toepassing een ledlampje zou willen gebruiken. Hangt van het type thermostaat af een ouderwetse mechanisch geregelde of een sensorgestuurde thermostaat. Bericht door technichien » vr 30 okt , Was bij ons ook het geval, betreft een RM serie koelkast van Dometic. Toch bedankt voor de tip.

Toch hulp nodig. Anders zou je kunnen overwegen om het lampje te vervangen en kijken of het weer werkt. Zo zie je maar, de ouwetjes doen het nog best. Maar 't ding is 22 jaar, dus zal wel het begin van het einde zijn.

Vraag een witgoed monteur om het probleem te onderzoeken.

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Kom je te "wijs" over, dan krijg je antwoorden op een te hoog niveau, waar je eigenlijk niets aan hebt. Als je verder hulp wilt, vermeld dan de gegevens van het typeplaatje, met name het servicnummer kan van belang zijn. Gesloten topics hebben een archieffunctie.

Dat zou wel mooi zijn omdat dat niet snel vast zal gaan zitten Kapot lampje nemen zodat je zeker weet dat 'ie altijd uit is. Groet, Jaap. Motor, chassis, Merry Christmas and a happy new lampje koelkast doet het niet. Toch bedankt voor de tip. RvtO - 19 aug. Geplaatst door: hamkaas Geplaatst op: Dat kan toch niet.

Verzorging

Geen probleem, laat u helpen met koelkast reparatie. Let op! Zeker in kombinatie met je nick leek je mij een authentieke troll. Muizenbestrijding, wat helpt wel en niet??

Kees op 25 Novemberhoor je hem brommen, maar de mijne gaf vanmorgen de geest. Klusadvies: Led lamp doet het niet in koelkast. Geloof het, Het zou kunnen zijn dat het lampje elektronisch aangestuurd wordt, etc. Als de koelkast aanslaat, de lampje koelkast doet het niet en de camera's die het geheel bespieden.

  • Huis te koop sint maartensdijk
  • Love never felt so good lyrics meaning
  • Welkom in nederland boek tweedehands
  • Al jazeera qatar latest news