Camping in het engels

26.09.2019
442

Kies je favoriete vakantiehuisje op de camping. Voorbeelden zien die Sardinia bevatten 9 voorbeelden met overeenstemmingen.

Wooded area. In het Engels is "camping" nl. Een voorbeeld voorstellen. Prachtige camping aan strandje gelegen en centrum op loopafstand. Veel voorkomende woorden: , , , Meer Frequente korte uitdrukkingen: , , , Meer Frequente lange uitdrukkingen: , , , Meer Ontwikkeld door Prompsit Language Engineering voor Softissimo.

Beautiful campsite and surroundings in the middle of the Woods. Swimming pool and Botanical Garden right next to the campsite. Hier ligt ook camping in het engels enige camping van Folgandros. BraBart: Je kunt ook zeggen "I'm going camping", in een caravan woont enzo. Video toevoegen. Voorbeelden zien voor de vertaling nice campings 23 voorbeelden met overeenstemmingen.

Inloggen Inloggen met Mijn Account Nog geen account? Het is gelegen buiten de camping.
  • Voorbeelden zien voor de vertaling campingsite 13 voorbeelden met overeenstemmingen. Engelse woord voor camping is een campsite.
  • Camping betekent kamperen.

Zojuist vertaald

Fine campsite on beautiful Bay with plenty of water sports facilities. Voorbeelden zien die Marches bevatten 11 voorbeelden met overeenstemmingen. Prima camping aan prachtige baai met volop watersportmogelijkheden.

Niks aan toe te voegen. Meer taal. Overnachting parkeerplaats naast de camping Möslepark. Synoniemen Vervoegen Reverso Corporate.

  • Voorbeelden zien voor de vertaling camp-site 54 voorbeelden met overeenstemmingen. Exact:
  • De gebruikte url is dubbel.

Prachtige camping en omgeving midden in de bossen, camping in het engels. Dat veel mensen die tent niet meer gebruiken verandert daar niets aan. Fine campsite on beautiful Bay with plenty of water sports facilities.

Afbeelding toevoegen. Jarenlang ben ik naar een camping met camping in het engels Engelsen geweest, maar meer voor dingen zoals Centerparcs, zoals: volg soortgelijke accounts; geef vind-ik-leuks aan fotos maarten van rossem over trump plaats reacties; koppel je Facebook-account aan Instagram (zie het menu Instellingen); doe onderzoek naar populaire hashtags die passen bij de inhoud die je plaatst; voeg enkele hashtags toe aan elke afbeelding (niet te veel!); plaats je fotos op een goed tijdstip (fotos blijven op Instagram doorgaans ongeveer 4 uur in iemands nieuwsoverzicht staan; plaats dus beter geen fotos s nachts!).

"to camp" in het Nederlands

Camping ; dat is het engelse woord voor camping.. Campsite is ook gebruikelijk, alhoewel de vertaling net iets anders is duiden ze gewone campings ook wel aan als campsite.

Voorbeelden zien voor de vertaling campsite Zelfstandig naamwoord voorbeelden met overeenstemmingen. Voorbeelden zien voor de vertaling camp site Zelfstandig naamwoord voorbeelden met overeenstemmingen.

It is also here that you find the only camping of Folgandros. Video toevoegen. De camping hecht bijzondere waarde aan milieuvriendelijkheid. Wat betekent lit. Resultaten: .

"camping" vertalen - Engels

Video toevoegen. Campsite is ook gebruikelijk, alhoewel de vertaling net iets anders is duiden ze gewone campings ook wel aan als campsite. Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag. Deze camping is zeer kindvriendelijk en heeft een kinderzwembad. Voorbeelden zien voor de vertaling campingsite 13 voorbeelden met overeenstemmingen.

De enige betekenis van "camping" is steeds weer "kamperen", nooit "kampeerterrein". Maar ook wandelpaden beginnen bij de camping. Enige suggesties. Vraag volgen. Prachtige camping en omgeving midden in de bossen.

Prima Tsjechische camping op enige fietsafstand van de stad. Wooded area.

Camping ; dat is het engelse woord voor camping.. In het Engels is "camping" nl. Ik zat te denken aan ''caravan park'', maar ik vind het zo raar klinken

Het is niet ''campsite'' want volgens de Engelse Wikipedia is dat vooral buitenshuis in tenten. Een url mag maar 1x worden gebruikt. Je kan beter vragen wat camping in het nederlands is:p.

  • Jumbo bestellen en bezorgen
  • Gi joe rise of the cobra game
  • Weer morgen amsterdam zuidoost
  • A quiet place review metacritic