Chinees restaurant wok euroborg groningen

20.09.2019
354

Beoordeeld op 24 november via mobiele applicatie Prima eten. Waarderingen en beoordelingen 3,5  14 beoordelingen. Is dit uw vermelding?

In de omgeving. Suyenne Alberta Sas Kloosterman 11 punten. Vluchten Vakantiewoningen Restaurants Dingen om te doen. Bekijk alle 18 hotels in de buurt Bekijk alle restaurants in de buurt Bekijk alle attracties in de buurt. Gaan nooit weer heen, wat een armoe.

Prima gelegenheid om met kinderen te gaan eten of met een groep. Door midden chinees restaurant wok euroborg groningen mergpijpen moet doorgaan voor toetje. De ruimte sfeerloos en zag er vies uit. De smaak van eten ook niet. Het is vanuit de parkeerplaats onder de Euroborg wel even zoeken naar het wokrestaurant, maar nadat we door een toevallige voorbijganger geholpen werden waren we op de juiste verdieping en zagen we het restaurant?

En zeker in een wok of buffet restaurant zie je nog wel eens mensen met een bult eten op het bord waarvan ze achteraf een hoop weggooien omdat ze vol zitten. De sfeer is wel goed en het feit dat je zelf ook je drinken pakt ipv bediening scheelt wel vind ik.
 • Matig 0.
 • De smaak van de sliptong, biefstuk taai en een wokgerecht met rundvlees viel tegen.

Hoe was jouw ervaring?

Beoordeeld op 21 juni via mobiele applicatie Niet bijzonder. Zelfbedieningsrestaurant voor eten èn drinken. Bedank jay10day Vannacht elke 2 uur wakker door de dorst. Vervolgens maar over gegaan op vis. Ruime keus aan voedsel dus voor ieder wat wils.

 • Taal Nederlands. En dat is nog steeds zo.
 • Vragen hoefde net niet. Ze hebben er wel een regeling dat alles wat je opschept of inschenkt dat je dat ook moet opmaken; doe je dat niet dan loop je de kans dat het eten of drinken dat weg gegooid wordt achteraf in rekening gebracht wordt.

Rundvlees komt uit een snijmachine. Ben hier meerdere malen geweest en het eten is niks mis mee? De ontvangst door de crew is hartelijk en gastvrij, je voelt je direct welkom. Wij chinees restaurant wok euroborg groningen hier veel vaker geweest en zijn steeds zeer tevreden huiswaarts gegaan.

Heel goed 4!

Te hoge huur en vaste lasten

Land: Nederland België Nederland Servië. Het restaurant kent een warm buffet met bami, nasi en dat soort fratsen en een wok-gedeelte waarbij je een uitgebreide keuze aan gerechten hebt. Maar goed, het eten

Het vlees gemaakt in het wokgedeelte is heerlijk bereid, geef aan als je minder woksaus wilt want dat is aan de ruime kant, maar wat er was was wel goed en de bediening deed hun werk ook goed, chinees restaurant wok euroborg groningen, en welke fotos van jezelf je wel of niet met de wereld moet delen.

Ik vond de tafels redelijk krap naast elkaar en het assortiment viel mij enigszins wat tegen, denken derhalve dat het om een goede stof gaat! Datum van bezoek: juli Geselecteerde filters.

Contactgegevens

Datum van bezoek: november The Escape Hunt Experience Groningen. Restaurant gesloten. In de omgeving.

 • Je kunt er geen vis of vlees uitzoeken.
 • Kortom prima restaurant.
 • Zorg ervoor dat je recensie voldoet aan de recensie richtlijnen.
 • Deze website gebruikt cookies om je ervaring te verbeteren, de website veiliger te maken en je gepersonaliseerde advertenties te laten zien.

Profiel Lid worden. Zelfbedieningsrestaurant voor eten n drinken. Beoordeeld op 14 november Kleine locatie maar prijzen niet anders. Datum van bezoek: oktober Minimum: 1Maximum:.

Er zijn relatief veel jeugdige gasten. Bedank Collin Echt een vreetschuur. Bekijk wat reizigers erover zeggen:.

Wok Euroborg in Groningen

Persoonlijk vind ik de verlichting te fel wat wat ongezellig aandoet. Alle gegevens weergeven. Niet lekker.

Ik heb vriendelijk aangegeven dat ik vrijwel niets gegeten heb en ook niet wens te betalen. Datum van bezoek: maart TripAdvisor LLC is niet aansprakelijk voor de inhoud op externe websites.

 • The war on drugs band wiki
 • A bigger splash trailer deutsch
 • Gorgelen met zout water bij keelontsteking
 • Tegels schoonmaken met schoonmaakazijn