Chrome start niet op

07.09.2019
315

Bv hartelijk dank. Staat in de lijst van geïnstalleerde programma's maar kan er niks mee.

Ik heb de map gebruikers niet volgens mij. Je kunt je computer opnieuw opstarten om te zien of het probleem daarmee wordt opgelost.

Hoe gaat dat? Door dit te doen wordt Google Chrome van je computer verwijderd. Open Instellingen.

Hoe is dit te verhelpen. Hier staat eventueel nog een of meerdere chrome. Opnieuw installeren geeft steeds een foutmelding. Probeer het eens!!!. Je gebruikt nog steeds een oude versie van AVG.

Tik op Zoeken.
 • Open Chrome op je computer. Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord.
 • Apps met problemen herstellen alleen op Windows-computers Sommige apps kunnen ervoor zorgen dat Chrome niet goed werkt.

VIVA nieuwsbrief

Dan gebeurt er soms niets. Log in Registreren. Klik op Browsegegevens wissen. Er kan iets mis zijn met je Chrome-profiel waardoor het probleem wordt veroorzaakt. Controleer op Malware Controleer of malware Chrome heeft aangepast of vervangen. Klik op Processen Je ziet dan een stuk of wat chrome.

 • Plaats een bericht op het forum Is het probleem vasthoudend, dan kunnen we het samen proberen op te lossen als je een bericht post op het internationale Chrome-forum.
 • Het topic is daarom gesloten.

Dubbelklik op Delfix, chrome start niet op. Let er wel op dat je de bits versie moet selecteren als je een bits besturingssysteem hebt. Lees ook. Maak nieuw topic aan en praat verder. Zoek 'Google Chrome' of 'chrome. Klik hier om ze nog een keer op te halen.

Schakel achtergrondprocessen standaard uit

Bekijk vervolgens informatie over hoe je problematische programma's kunt verwijderen en kunt voorkomen dat vergelijkbare programma's in de toekomst worden geïnstalleerd. Computer Android iPhone en iPad Meer. Watchdiscounter wil hier niks aan doen tenzij er betaald word.

Gelukkig kun je deze problemen gemakkelijk oplossen.

Is het probleem vasthoudend, dan kunnen we het samen proberen op te lossen als je een bericht post op het internationale Chrome-forum! Wacht nu geduldig af tot er een logje opent dit kan na een herstart zijn als deze benodigd is, chrome start niet op.

Bij dat laatste blijft het originele probleem zichtbaar? Vond je dit een nuttig artikel. Lees hier over het oplossen malware in Google Chrome. Daarna kan je Chrome weer installeren chrome start niet op zou je een "propere" versie moeten hebben die zonder problemen opstart.

Aanbevolen berichten

Chrome doet het weer en ik heb al mijn favorieten en wachtwoorden nog. Sinds kort heb ik problemen om mijn chrome internet te openen. Sluit andere apps of programma's die worden uitgevoerd. Bij dat laatste blijft het originele probleem zichtbaar. Chrome zal nu op je Mac worden geïnstalleerd.

 • Je kunt je computer opnieuw opstarten om te zien of het probleem daarmee wordt opgelost.
 • Ja Nee.
 • Geef een seintje als dit gedaan is, dan kunnen we het probleem afsluiten.
 • De overige functies werken normaal.

Tips De meeste problemen die je met Chrome krijgt worden veroorzaakt door het niet bijwerken van de browser of een te grote hoeveelheid gegevens zoals chrome start niet op, etc, 22nd 29th. Open Chrome op je computer. Wat je denkt dat je bent Youtube Twitter, chrome start niet op.

RvtO - 19 aug. Wij hebben er ook last van. Registreren en inloggen. Tot dusver nog geen goede oplossing gezien.

Zo kan ik sinds dien ook niet meer in men muziek en video bestanden gaan op pc vanop men mediaplayer Himedia Q5! Klik onderaan op Geavanceerd.

Google Chrome start niet meer op

Ik heb het volgende probleem met chrome, Ik heb waarschijnlijk ergens op geklikt of iets versleept waardoor chrome nu wel op de taakbalk staat, maar als ik er op klik of klik op de kleine afbeeldingen die verschijnen als ik mijn muis er op heb dan opent chrome niet. Hallo Varatje, Misschien is het gebruikersprofiel beschadigd. Door karel 4 september Op mij iPhone lukt het namelijk wel.

Chrome wordt mogelijk al op de achtergrond uitgevoerd op je computer. Lijkt mij simpel: opnieuw installeren over de andere heen. Schakel Hardwareversnelling gebruiken indien beschikbaar onder Systeem uit?

 • Woonboot amsterdam noord te koop
 • Goede digitale spiegelreflexcamera voor beginners
 • Emma watson tom hanks interview
 • Chateau st gerlach wellness arrangement