Lego technic remote control truck

25.09.2019
408

Super cool om te bouwen en erna mee te rijden. Het is een prima LEGO kwaliteit en duurzaam. Eindeloos speelplezier Leuk ontwerp Goede kwaliteit makkelijke bediening van afstandbediening mijn nec.

Diego05 24 oktober Ik raad dit product aan. Algemeen Over beslist. En gaat nog hard ook! De Hi Lights Night hebben een holle kingpin en een gesmede baseplate van aluminium die het gewicht van de truck verlagen zonder afbreuk te doen aan de stabiliteit.

Eindeloos speelplezier Leuk ontwerp Goede kwaliteit rijdt snel.

Duke 29 oktober Ik raad dit product aan. Een goede aankoop? Verder na het bouwen veel plezier met het draadloos rijden. Bij dit model hoort ook een steen met unieke opdruk ter gelegenheid van het jarig jubileum van LEGO Technic. Het is echter in een enkel geval mogelijk dat door omstandigheden de bezorging vertraagd is.

  • Kleinding Rosmalen 13 februari Ik raad dit product aan.
  • Loozie Waregem 2 december Ik raad dit product aan.

Productbeschrijving

Uitdagend speelgoed voor mijn kleine bouwer. Ik vind m heel erg mooi! Verder na het bouwen veel plezier met het draadloos rijden. LEGO Technic rc stunt-racer. Leuk ontwerp Goede kwaliteit. Angelientje Beek en Donk 16 januari Ik raad dit product aan. Michelle 4 december Ik raad dit product aan.

Geweldig leuk apparaat. Maxie50 17 december Ik raad dit product aan. Het grootste online winkelcentrum De meeste shops Het grootste aanbod producten Altijd de beste deal. Leuk, robuust en uitdagend hoe de besturing werkt.

Productgegevens

Zie volgende pagina. Holomeus Assen 11 december Ik raad dit product aan. Lekker lang mee bezig om in elkaar te zetten en ontzettend leuk om mee te spelen!

GerbenWH 27 februari Ik raad dit product aan. Leuk en leerzaam en heel goed samen met je kinderen te maken. De iets lagere kingpin voorkomt dat je blijft hangen bij Smith en Feeble grinds, lego technic remote control truck.

Met de afstandsbediening laat je het superrobuuste voertuig over hindernissen rijd En de kinderen worden het niet beu, in vergelijking met zoveel ander speelgoed. Ook als je producten wilt kopen met een snelle levertijd en een goedkope prijs. Kleine onderdelen!

Meer weten over?

Het model heeft het klassieke geel en zwart kleurenschema en en heeft al Macmoral 11 december Ik raad dit product aan. U bent

Mooie set. Robloxmasters 26 november Ik raad dit product aan. IvanT Leuven 23 juli Ik raad dit product aan. Geweldig mooie LEGO voertuig met afstandsbediening en twee sterke motoren. Leuk presieciewerk om de fijne motoriek en ruimtelijk inzicht te trainen, en als hij het eenmaal doet is het plezier niet meer te stoppen. Dvrs 11 december Ik raad dit product aan. Leuke uitdaging te bouwen en vervolgens racen maar. Bijpassende artikelen. Het zit goed in elkaar en is stevig. Lego technic remote control truck de vierwielaandrijving of de beweegbare arm.

Eindeloos speelplezier Leuk ontwerp Goede kwaliteit makkelijke bediening van afstandbediening mijn nec. Het is een heel leuk setje, vooral voor de beginnende Lego Technic bouwer. Dat zeer goed is om hun bezig te houden en spelen is zeer fijn ermee.

Top product. Dat zeer goed is om hun bezig te houden en spelen is zeer fijn ermee. Mada 23 januari Ik raad dit product aan.

  • Igone de jongh zwanger
  • Montessori college twente hengelo nederland
  • Naturistencamping cap d agde
  • Katten plassen in huis