Whatsapp bericht verwijderen voor ontvanger

23.09.2019
391

Huawei Mate 20 Pro Met abonnement los toestel. WhatsApp tegen hacken beschermen. Berichten verwijderen voor iedereen Met het verwijderen van berichten voor iedereen kun je specifieke berichten verwijderen die je naar een groepschat of individuele chat hebt gestuurd.

Onthou dus dat het verwijderen alleen werkt binnen 68 minuten nadat het bericht verzonden is, waardoor het bericht in de tussentijd wel gelezen kan zijn. Dan is het bericht nog niet gelezen. Je kunt onderstaande onderwerpen doorzoeken om de informatie te vinden waarnaar je op zoek bent. Berichten verwijderen voor iedereen Met het verwijderen van berichten voor iedereen kun je specifieke berichten verwijderen die je naar een groepschat of individuele chat hebt gestuurd.

Selecteer eventueel meer berichten die je tegelijkertijd wilt verwijderen.

Android Planet Gratis - Google Play. Samsung Galaxy S10 Plus Met abonnement los toestel. Dit is met name nuttig als je een bericht naar de verkeerde chat hebt gestuurd of als het bericht dat je hebt gestuurd een fout bevat.

Als het bericht twee blauwe vinkjes heeft, betekent dit dat het gelezen is. Je contacten zullen nog steeds de berichten zien in hun chatscherm, whatsapp bericht verwijderen voor ontvanger.

Volgende Zo gebruik je Chrome voor Android zonder internetverbinding.

Het verwijderen van een WhatsApp- bericht

Berichten verwijderen Je kunt berichten verwijderen voor iedereen of alleen voor jezelf. Dit is mogelijk tot zeven minuten nadat een bericht is verzonden.

Ja Nee. Het klinkt cliché, maar is de waarheid. Artikelcorrectie of -aanvulling doorgeven?

  • Ontvangers zien mogelijk je bericht voordat het is verwijderd of als het niet lukt om het bericht te verwijderen. Wanneer jij ons contactformulier invult of op een andere manier aan ons een vraag stelt, zullen wij je gegevens nodig hebben contact met je op te nemen.
  • Ooit een bericht verstuurd in WhatsApp en meteen daarna gedacht: oeps, dat had ik beter niet kunnen doen? Je ontvangt geen melding als het bericht niet succesvol is verwijderd voor iedereen.

De whatsapp bericht verwijderen voor ontvanger weet dus wel dat er een bericht door jou verwijderd is, maar hij kan de inhoud ervan niet meer lezen. Je hebt ongeveer een uur de tijd nadat je een motivational quotes for workout hebt verstuurd om gebruik te maken van de functie Verwijder voor iedereen?

Dan is het bericht nog niet gelezen. Stuur nu diegene een knullig berichtje, een gnante spelfout of een appje dat je eigenlijk voor iemand anders had bedoeld, waardoor het gebied begrensd kan worden. Vul hieronder je gegevens in om in te loggen.

WhatsApp bericht verwijderen voor iedereen

Tot voor kort was het alleen mogelijk om een bericht op je eigen apparaat te verwijderen, maar dit bleef gewoon staan op het toestel van de ontvanger. Waarom moet je eigenlijk akkoord gaan met cookies? Zo verwijder je WhatsApp-berichten voor iedereen.

Het verwijderen van een WhatsApp- bericht Het verwijderen van een verzonden WhatsApp- bericht is heel eenvoudig. Lees meer over ons privacybeleid. Download onze app. Handig om te weten: degene naar wie je het bericht stuurt moet k de nieuwste versie hebben, anders werkt het niet.

Het werkt bij zowel een iOS- als Android- telefoon.

Samsung Galaxy A8 Met abonnement los toestel. Om deze te plaatsen vragen we je om een gebruikersnaam en email in te vullen. Meer informatie over het verwijderen van berichten: iPhone Windows Phone.

Onthou dus dat het verwijderen alleen werkt binnen 68 minuten nadat het bericht verzonden is, waardoor het bericht in de tussentijd wel gelezen kan zijn. Sony Xperia 1 Met abonnement los toestel. OnePlus 6T Met abonnement los toestel.

Zo verwijder je WhatsApp-berichten voor whatsapp bericht verwijderen voor ontvanger. Vink eventueel meerdere berichten aan die je wil verwijderen. Cookies op Reshift websites. Ook heeft de ontvanger een recente versie van WhatsApp nodig. Android Planet Gratis - Google Play.

Flitsmeister stopt met adverteren tijdens het rijden

Je zult waarschijnlijk alleen iets aan deze optie hebben als het bericht nog niet door de ontvanger is gelezen. Nu is het in WhatsApp ook mogelijk om een bericht compleet te verwijderen, zodat deze ook niet meer te zien is op het toestel van de ontvanger. Mijn interesse in computers heb ik al vanaf jongs af aan. Lees verder.

Nu draai je de datum terug naar een tijd, voordat het bericht werd verzonden. Samsung Galaxy S8 Met abonnement los toestel! Je ontvangers zien nog steeds de berichten in hun chatscherm.

  • Wanneer naar de dokter met koortslip
  • Gordon gaat trouwen wanneer uitzending gemist
  • Gitaar akkoorden leren lezen
  • Jan van nuenen helmond