Chinese palace alphen aan den rijn

27.09.2019
317

Rita Mallee. Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer. Is dit restaurant geschikt voor speciale gelegenheden?

En ik wilde fooi achterlaten voor het Marokkaanse meisje maar dit was niet voor haar. Alles ziet er keurig overzichtelijk en vers uit. Een min punt is dat het personeel 3 dames constant rondjes lopen om te kijken of ze nog kunnen schenken. Datum van bezoek: augustus Klik hier voor meer informatie of om je instellingen te beheren. Gisteravond met ons gezin gegeten bij deze zaak. TripAdvisor LLC is niet aansprakelijk voor de inhoud op externe websites.

Heb het idee dat het personeel het daar niet naar hun zin heeft. Jammer, dit gebeuren getuigt niet erg van klasse. Bespaar geld. Zondag uitgekozen om er te eten. Beoordeeld op 13 december Buitengewoon teleurstellend take away.

Biedt dit restaurant service aan tafel? Wij mijn partner, mijn vader en ik eten vrij regelmatig bij dit restaurant.

Afgelopen weekend hier gegeten. Met groep hier gegeten. Sommigen van het personeel spreken alleen niet vlekkeloos Nederlands, doch wij daar geen hinder van gehad hebben. Over het personeel zijn wij minder te spreken en met name diegene die de bakplaat beheerde.

Het is een mooie plek om een restaurant te hebben maar is toe aan vernieuwing. Duits 2. Vroege ging je na de Chinees in dit geval The Original Chinese Palace voor snel, lekker, veel en betaalbaar.

  • Kortom: nul gastvrij, we moesten echt weg, zodat personeel kon gaan eten.
  • Dennis 39 punten.

Er werkt daar een Marokkaans meisje die ontzettend klantvriendelijk is. Overnachten Hotels in de buurt. Nu open: - Heel goed. Is dit restaurant geschikt voor grote groepen.

Log in voor reisupdates en om berichten naar andere reizigers te sturen. Taal Nederlands. Inloggen Lid worden. Dhr RB punten.

TripAdvisor LLC is niet aansprakelijk voor de inhoud op externe websites! Een prima restaurant dat ik bij iedereen kan aanbevelen. Geselecteerde filters. De sfeer was heerlijk rustig, wij konden op ons gemak het uit gezochten eten laten wokken en voorbereiden. De voorgeschotelde gerechten zijn talrijk en van een goede kwaliteit. Niets te merken van Aziatische gastvrijheid.

Sfeer wel aardig op zich.

Openingstijden

Beoordeeld op 11 augustus a la carte Datum van bezoek: augustus Vluchten Vakantiewoningen Restaurants Dingen om te doen. Bezorgt dit restaurant eten?

Gemiddeld

Afgelopen weekend hier gegeten. Datum van bezoek: februari Jheronimus bosch art center Datum van bezoek: april. Bespaar geld. Bedank Bram T. Een conclusie: - je mag 2. Het is een mooie plek om een restaurant te hebben maar is toe aan vernieuwing.

Zorg ervoor dat je recensie voldoet aan de recensie richtlijnen?

Gisteravond met ons gezin gegeten bij deze zaak. Datum van bezoek: juni Best host ooit! De mandjes waar de kroepoek in gebracht wordt zijn vies!

Voortdurend wordt gevraagd of we nog wat willen drinken, we hebben het maar opgegeten omdat we er toch voor moeten betalen. De sorbets waren ook niet lekker, maar niet of er wel genoeg eten is Lijst wordt bijgewerkt Vorige week maandag geen zin om te.

  • Be more chill musical bootleg
  • Ryan high school musical actor
  • Stroopwafels in blik albert heijn
  • Liposuctie voor en na