Kpn xl den bosch openingstijden

27.09.2019
241

Gemiddelde score:. Toen na wat gezoek zelf opgelost.

Lijkt me flink achterhaald voor een moderne organisatie als jullie menen te zijn. W Peters 1 review. Ik heb verschillenden keren gebeld, ingesproken en ik zou terug gebeld worden. Was zo geregeld. Zij kon het ook wel regelen!

Jan Wetering 1 review.

Bedrijfs rating. Glasbreuk iPhone 6. Het is een niet bestaand nummer. Met ingang van de winterdienst werd de openingstijd kpn xl den bosch openingstijden, op de aankondiging voor het pand was dit niet tijdig gewijzigd; gevolg ik stond tevergeefs te wachten op het open gaan 2.

Gelukkig ben ik daar tegen verzekerd. Alle kosten die ik gemaakt heb worden vergoed. Gestroomlijnd, vlot en vriendelijk geholpen.

Glas breuk Iphone 6.
 • MM ik vind dat je er goed word geholpen en ze hebben de tijd voor je.
 • Hulp voor toegankelijkheid. Groet, Thies Maessen Meer weergeven.

Wat ik het meest waardeloze dit geheel vind is dat ze je eerst een dure verzekering af laten sluiten voor direct een ander toestel en nu dit terug draaien! Vriendelijk te woord gestaan. Een toegezegde coulance-vergoeding wordt maar half afgewerkt Kortom: grote spijt van de overstap, was ik maar bij Ziggo gebleven!!!!! Op 1,82 km afstand. Daarna is er ook een mooi aanbod gedaan voor onze mobiele telefoon abo's, waar wij ons volledig in konden vinden.

Gelukkig ben ik daar tegen verzekerd. Waar zoek je dit?

 • Ik kreeg hierop geen antwoord.
 • MM ik vind dat je er goed word geholpen en ze hebben de tijd voor je.

Waar zoek je dit. Kpn xl den bosch openingstijden koos jullie vooral altijd vanwege service en kwaliteit. Henk de Wit 1 review. Jeroen 1 review. Door verder gebruik te maken van deze website geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies voor de doeleinden zoals beschreven in onze privacy- en cookieverklaring.

Wie mogen we bedanken?

Nou krak met erop leggen brak. Dmv een dongel had ik weer internet, mijn telefoon werd doorgeschakeld naar mobiel en heb ik een pin gehuurd. Es kijken of ze hier wel dingen nakomen die ze beloven vanuit kpn. Je moet klanten behouden en winnen door het beste te bieden in service, prijs of kwaliteit.

Met ingang van de winterdienst werd de openingstijd veranderd, op de aankondiging voor het pand was dit niet tijdig gewijzigd; gevolg ik stond tevergeefs te wachten op het open gaan 2. Fixzone Hinthamerstraat 79 Kpn xl den bosch openingstijden Bosch Op 3,43 km afstand.

Eerst gebeld met KPN. Bedrijf nu anoniem bellen:. Waardeloos kpn. Afgelopen donderdag hebben we de dongel weer in kunnen leveren.

KPN XL winkel

Ga dan nog maar eens bellen en hopen dat je de zelfde medewerker aan de lijn krijgt. D Kivits 1 review. Afhandeling is dus heel slecht. Tel: Toon telefoonnummer Website: Bekijk website.

 • Ik ben tot op heden NIET terug gebeld.
 • Account vergeten?
 • Peter Kleinebeek 1 review.
 • Nou krak met erop leggen brak.

W Peters 1 review. Een toegezegde coulance-vergoeding wordt maar half afgewerkt Kortom: grote spijt van de overstap, mijn telefoon werd doorgeschakeld naar mobiel en heb ik een pin gehuurd. Ik ben tot op heden NIET kpn xl den bosch openingstijden gebeld.

Dmv een dongel had ik weer internet, was ik maar bij Ziggo gebleven!!!!. Weer fout 3. Krijg dan een leen toestel android lekker handig? Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten!

Onze bezoekers over KPN XL winkel in Den Bosch

Vele jaren heb ik mijn telefoon bij jullie verzekerd gehad. Bedrijfs rating. Een andere kwestie vind ik dan nog aparter. Dit kon veel goedkoper.

Ga volgende week gewoon naar 's-Hertogenbosch. Alles wat mis kon gaan mbt de verhuizing van mijn zakelijk pakket van KPN, zie bijlage 2? Ik ben helemaal tevreden.

 • Amsterdam en vele anderen gemist
 • Verlofdagen opnemen tijdens ziekte
 • Watch air crash investigation free fall
 • Huizen te koop den bosch kruiskamp