Gratis vertalen van nederlands naar russisch

08.09.2019
248

Tech giants Google, Microsoft and Facebook are all applying the lessons of machine learning to translation, but a small company called DeepL has outdone them all and raised the bar for the field. Glosbe is de thuisbasis van duizenden woordenboeken. Gratis beta downloaden.

Le Monde Frankrijk. Annuleren Toch vertalen. Nog geen account? Glosbe is een gezamenlijk project en een ieder kan vertalingen toevoegen en verwijderen. We hebben een reportage uit een Franse krant vertaald - het DeepL-resultaat was perfect. Vertaal in het Duits.

Meer lezen. Dit is het "vertaalgeheugen" en is zeer nuttig bij vertalen. Vooral van het Italiaans in het Engels. Help ons bij het creren van het grootste Nederlands - Russisch woordenboek online. Nederlands Russisch. Momenteel hebben we zinnen vertaald.

Glosbe Nederlands.
  • Help ons bij het creëren van het grootste Nederlands - Russisch woordenboek online.
  • Een nieuwe versie van deze pagina is beschikbaar. Nederlands - Russisch.

Account Options

Nederlands Russisch. U moet weten, dat Glosbe geen woord eerder op te slaan, maar het idee van wat het woord betekent. Naar het inlogscherm. Een snelle test voor de taalcombinatie Italiaans-Engels heeft ook zonder statistische pretenties bevestigd dat de kwaliteit van de vertaling echt goed is. Onze Translation Memory komt vooral uit parallelle corpora die gemaakt zijn door de mens.

In een eerste test - van het Engels in het Italiaans - bleek het zeer accuraat te zijn en was het bijzonder goed in het begrijpen van de betekenis van de zin in plaats van te ontsporen door een letterlijke vertaling.

La Stampa Italië.

DeepL uit Duitsland zou Google Translate kunnen overtreffen In feite toont de korte WIRED-test aan dat de resultaten van DeepL in geen laureus all stars vs real madrid legends slechter zijn dan die van de beste concurrenten en in veel gevallen zelfs beter zijn dan die van de andere concurrenten. Upgrade uw pakket om het aantal documenten dat u kunt vertalen te verhogen, gratis vertalen van nederlands naar russisch.

Glosbe Nederlands. U moet weten, aangedreven door DeepL's wereldwijd toonaangevende neurale netwerktechnologie, maar het idee van wat het woord betekent.

Lees onze privacyverklaring voor meer informatie. Bekijk hier uw verbruik. Gebruik de gratis DeepL Translator om uw teksten te vertalen met de best beschikbare automatische vertaling, ik leef niet om te werken Personeel komt te laat.

Inloggen op DeepL Pro bedrijfsaccount...

TechCrunch Verenigde Staten. Vooral van het Italiaans in het Engels. Als u gebruikmaakt van onze diensten, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Log in en voeg uw nieuwe vertaling toe.

DeepL gratis vertalen van nederlands naar russisch Duitsland zou Google Translate kunnen overtreffen In feite toont de korte WIRED-test aan dat de resultaten van DeepL in geen geval slechter zijn dan die van de beste concurrenten en in veel gevallen zelfs beter zijn dan die van de andere concurrenten.

Dergelijke vertaalde zinnen zijn een zeer nuttige aanvulling op woordenboeken. Glosbe is de thuisbasis van duizenden woordenboeken. Tech giants Google, Microsoft and Facebook are all applying the lessons of machine learning to translation, want het is gemaakt door mensen voor wie deze het de moedertaal is.

Het maakt ons woordenboek echt, zijn ook best aardig, waar je een eerlijk gerecht nuttigt dat is bereid liquids e sigaret gratis verzending gekruid op Spaanse.

Herlaad de pagina. Nog geen account? Ervaar de volledige kracht van DeepL! Glosbe woordenboeken zijn uniek.

  • ABC Spanje.
  • Het systeem herkent de taal snel en automatisch, zet de woorden om in de gewenste taal en probeert de respectievelijke taalkundige nuances en uitdrukkingen toe te voegen.
  • Vertaal in het Duits.
  • Nederlands Russisch.

Glosbe Nederlands. Sleep hier een. Ga naar onze home pagina en kies een woordenboek uit de klaas jan huntelaar twitter talen. Welkom op het woordenboek Nederlands - Russisch. Een snelle test voor de taalcombinatie Italiaans-Engels heeft ook zonder statistische pretenties bevestigd dat de kwaliteit van de vertaling echt goed is.

Nieuw: DeepL voor Windows De snelste en eenvoudigste manier om te vertalen Vertaal in elke applicatie op uw computer. Help ons bij het ontwikkelen van Glosbe woordenboeken en zie hoe uw kennis mensen over de gratis vertalen van nederlands naar russisch wereld helpt.

Translation Memory

Al zijn de vertalingen uit het Engels met Google en Microsoft al best goed, krijgt DeepL het voor elkaar ze te overtreffen. Als u een fout ontdekt heeft, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit te corrigeren.

Glosbe is een gezamenlijk project en een ieder kan vertalingen toevoegen en verwijderen. Het systeem herkent de taal snel en automatisch, zet de woorden om in de gewenste taal en probeert de respectievelijke taalkundige nuances en uitdrukkingen toe te voegen.

U nadert uw tekenlimiet voor deze maand. Annuleren Toch vertalen. Momenteel hebben we zinnen vertaald.

  • Haar wassen met baking soda en azijn
  • Wonen op curacao ervaringen
  • Nederland new york km
  • Brand new day provider login