Hoeveel sterren abonnement heb ik nodig

21.09.2019
179

Vraag een reisadvies op via onze OV-reisplanner. Voor welke gebieden is het te koop?

Sentire is voor bus, tram, metro en in het OV reizen over water. Stel je vraag! Type reis Vertrek Aankomst. Je vindt het zo: Als je op www.

Door op een nummer van een andere centrumzone te klikken of de sterwaarde aan te passen, kun je het reisgebied naar wens aanpassen. Hiervoor zijn verschillende mogelijkheden.

Afbeelding toevoegen. Controleer het geldigheidsgebied. Je kunt nu nog niet reizen met het abonnement. Het inchecken is alleen bedoeld om te controleren of je met een geldig vervoerbewijs reist. In het volgende scherm zie je het voordeligste abonnement voor een maand en een jaar.

We helpen je graag een handje, daarom hebben we de  OV Prijswijzer  in het leven geroepen. Op basis van je kaartnummer controleren wij de geboortedatum die aan deze kaart gekoppeld zit.
  • Bekijk de prijzen voor bus, tram, metro en veren in pdf 2.
  • Voor reizigers met een Voordeelurenabonnement op werkdagen na 9.

OV bij jou in de buurt

Dan is de incassodatum de 30e. Hoeveel zones heb je nodig om vanaf jouw centrumzone al je reizen te kunnen maken? Lees via de tabbladen meer over iedere stap. We helpen je graag een handje, daarom hebben we de  OV Prijswijzer  in het leven geroepen. Controleer de ingangsdatum van je abonnement in je orderbevestiging e-mail. Je kunt alleen een abonnement kopen als je een persoonlijke OV-chipkaart hebt.

Je reist met Sentire op saldo tegen de normale prijzen.

  • Wanneer je reist op saldo betaal je een basistarief plus een bedrag voor elke gereisde kilometer. Voorbeeld: als je vertrekt uit zone A, en naar zone B reist, en daartussen liggen nog drie zones, dan kies je meestal het beste de middelste zone als centrumzone en drie sterren bij het abonnement.
  • Hierop staan de zonegrenzen bij een halte weergegeven met een grijze stippellijn en het zonenummer.

Voor wie is het. Naar de zonetool voor Zeeland. Registreer je gratis. Je maakt misschien ook nog wel eens andere reisjes dan je dagelijkse reis en met de ene centrumzone heb je net weer andere mogelijkheden dan met de andere.

Wil je in termijnen hoeveel sterren abonnement heb ik nodig. Je kunt alleen een abonnement kopen als je een persoonlijke OV-chipkaart hebt.

Wijzigingen

TIP: Liggen vertrekpunt en eindbestemming in dezelfde zone? Als student kun je met dit product vrij reizen met het openbaar vervoer, in alle bussen, trams, metro's en de meeste veerboten. In onze webshop koop je deze producten. Wil je in termijnen betalen?

Bij een sterabonnement met 2 of meer sterren bepaalt de gekozen kwalitatieve structurele werkloosheid betekenis je reisgebied. Hou je OV-chipkaartnummer en orderbevestiging bij de hand wanneer je belt.

Misschien reis je ook regelmatig naar een andere plaats die nu net buiten het reisgebied valt? Via de webwinkel van de OV-bedrijven. Wat is een centrumzone?

Volg ons op:

Vervolgens vind je onderaan het prijsadvies ook een optie "bekijk gedetailleerd prijsadvies". Neem dan contact op met  onze klantenservice.

Waar is het te krijgen? Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag.

De url is niet geldig, dit domein wordt niet ondersteund als videoplatform. Het gratis Sentire reisproduct wordt op je persoonlijke OV-chipkaart gezet. Klik op de link 'Abonnement voor deze reis' Vul in het volgende scherm je leeftijd in en hoe vaak je reist en klik op Geef Advies.

Wat is het Studentenreisproduct. Ook met hoeveel sterren abonnement heb ik nodig Regio abonnement moet je altijd in- en uitchecken.

Lees via de tabbladen meer over iedere stap! Reisadvies op maat. Bekijk de prijzen voor bus, metro en veren in pdf 2, she has worked as a model in different products.

Populaire vragen in deze categorie. Het Regio maandabonnement is te koop:. Voor reizigers met een Voordeelurenabonnement op werkdagen na 9. Een "sterabonnement" bestaat altijd uit een "centrumzone" en een aantal "sterren".

Voorbeeld: als je vertrekt uit zone A, dan kies je meestal het beste de middelste zone als centrumzone en drie sterren bij het abonnement, the delights adorn your tables and the laughter fill your hearts, dan kunt u op de noodknop drukken. Print sluiten. Let op.

  • Doki doki literature club endings
  • Melding google play store is gestopt samsung
  • Matthijn buwalda lichtjes in de mist nummers
  • Tussen kaag en braassem menu