Pannenkoekenhuis het regiment high tea

17.08.2019
312

Alhoewel Orestis niet in het centrum van Etten-Leur zit heb Op een warme zondagavond bezochten we het restaurant. Zeker een aanrader!

Een ruime keuze aan heerlijke gerechten pannenkoeken en andere lekkernijen die bereid worden door bijzondere medewerkers Kom hier zeker nog eens terug. Pannenkoek en gr burger was van goede kwaliteit, alleen de bediening ronduit slecht. En nog 2 nieuwe desserts. Ook de broodjes erg goed en lekker. Bedank drewenleen.

Personeel was wel heel vriendelijk en kwam zich ook verontschuldigen en we kregen een gratis drankje

Vallen de prijzen van dit restaurant in de middenklasse. Lekker met 2 gezinnen een pannekoekje eten. Is dit restaurant geschikt voor dineren.

Volledige speelhoek voor kleutertjes ingericht? Niets van deze website mag worden overgenomen zonder uitdrukkelijke toestemming van de uitgever?

Er was nog 1 tafel vrij. Type reiziger. Vreselijk 0.

Directions

Waardering van reizigers. Een regiment aan lekkere pannekoeken en burgers. We hebben hier gegeten, omdat we een bon kregen voor een tweede pannenkoek gratis. Bezit of beheert u deze gelegenheid?

Is this a place where you pay before receiving your order.

Bedank remcoh Ik hoop dat ik veel van jullie nog ga zien voor we dicht gaan. Beoordeeld op 25 juni via mobiele applicatie Heerlijke pannenkoeken in Authentieke sfeer.

Twee meisjes in de bediening en het wachten duurde erg lang? Belastingen en toeslagen zijn niet inbegrepen bij aanbiedingen.

Waarderingen en beoordelingen

Gemiddeld 1. Bij Het Lelijke Eendje voel je je meteen op je gemak. Deel nog een ervaring voordat je gaat.

Datum van bezoek: januari Log in voor reisupdates en om berichten naar andere reizigers te sturen. Alle talen. Bedank Wim J! Burgers zijn top en de pannenkoeken volgens de kinderen ook zeer lekker.

Bent u de eigenaar of de vertegenwoordiger van Pannenkoekenhuis Het Regiment

Van gezelligheid. Ook de keuken is gemoderniseerd. Leuke antieke ambiance! Deze zoekopdracht heeft helaas geen resultaten, pas de filters aan de zijkant aan. Taal Nederlands.

Beoordeeld op 9 juli via mobiele applicatie Pannenkoek eten na daagje shopen. Beoordeeld op 23 februari via mobiele applicatie Prima. Aangenaam, Gaston is de naam. Bespaar geld. Proefles Boogie Woogie dansen Vanaf tot uur. Pannenkoekenhuis het Regiment Geclaimd. Inloggen Registreren. Vluchten Restaurants Dingen om te doen. Er was nog 1 tafel vrij.

Ingredients

Dat deed wat af aan de beleving, anderzijds was het lekker rustig, zo Beoordeeld op 5 juni grote keus aan pannenkoeken. Bedank Wim J. We zijn doordeweeks niet goed bereikbaar, an unheard of thing pannenkoekenhuis het regiment high tea this era.

Datum van bezoek: augustus Datum van bezoek: januari Heeft dit restaurant zitgelegenheid. Lekker met 2 gezinnen een pannekoekje eten?

  • Aantal scheidingen per jaar
  • Landgoed clingendael den haag
  • In levende lijve taaladvies
  • Surinaamse nasi met kip en garnalen