Somebody that i used to know cover

27.09.2019
303

Het is afkomstig van Gotye's album Making Mirrors. Om deze video te bekijken moet je toestemming geven voor social media cookies.

Single van: Walk off the Earth. Van het album: Making mirrors. Braziliaans tintje 'Somebody That I Used To Know' is een bekende klassieker vanwege dat riedeltje aan het begin van het nummer.

Jeroen over Aretha Franklin. Woedende restauranteigenaar slaat vanop motorkap van rijdende auto voorruit Spaanse toeristen kort en klein.

Jeroen over Aretha Franklin. Nadat Ekdom de single had gedraaid op de radio werd hij door de platenmaatschappij gesommeerd daarmee te stoppen en te wachten tot oktober.

Ken Je Klassiekers Zo vraag je een klassieker aan: Web:  nporadio2. Zijn Fabrizio en zijn Maith nu al uit elkaar. HLN Plus. Na de uitzending was het nummer meteen verkrijgbaar als download.

Hoe komt er geluid uit een lp? Bonehead deelt nooit eerder vertoonde foto's van Oasis.
  • Categorieën : Single uit Single uit
  • Voorganger: Jan Smit - Hou je dan nog steeds van mij. NPO Radio 2 app.

Volg Gazet van Antwerpen:

Sekstherapeut Dr. Kind moedigt betogers in Hongkong aan door mee te scanderen. In Nederland en België was het de bedoeling dat de single in oktober zou uitkomen, maar een paar dagen na de release in Australië werd de single opgepakt door 3FM DJ Gerard Ekdom. Het origineel vind je hier onder, maar dit is de reden waardoor Gotye een klassieker wist te maken. Vlaming in rolstoel heeft bijna Elisabeth en Peter vonden in de Cevennen alles wat ze wilden: rust, groen, warm klimaat én boerderij vol karakter.

  • Oordeel zelf en test uw Engels! STER Advertentie.
  • Gender reveals steeds populairder: de leukste manieren om het geslacht van je baby aan te kondigen. Helen wordt wakker met stijve nek, enkele uren later is ze compleet

Voorganger: Jan Smit - Hou je dan nog steeds van mij. Roxeanne Hazes censureert zichzelf. Vlaming in rolstoel heeft bijna Binnen 3 jaar meer appartementen dan huizen.

Man in rolstoel gaat crowdsurfend het podium van Foo Fighters op. Singletijdbalk van Kimbra. Hoe 'Little Green Bag' een klassieker werd.

Meest gelezen

Dieuwertje Blok naar Woodstock. Schattige tapirbaby geboren in Zoo van Antwerpen. Bevat video festivals 2.

Een vetgedrukt getal geeft aan dat dit de hoogste notering betreft. Welke Klassiekers zijn er gedraaid. Het riedeltje is erg aanstekelijk en blijft gegarandeerd in je hoofd zitten. Bevat video Showbizz Weergaven Lezen Bewerken Geschiedenis. Hoe 'Walking On Sunshine' een klassieker werd.

Wouter de Backer

Ze bespelen allemaal verschillende snaren en oppervlakken van dezelfde gitaar en voeren zo het nummer uit. Energie Cover op en.

De Telegraaf16 mei Premier League 3. Hoe 'Little Green Bag' een klassieker werd. Energie Cover van Walk Off The Earth Het riedeltje is erg aanstekelijk en blijft gegarandeerd in je hoofd zitten. Volgorde op Making mirrors. Multimedia Grootste fietsenstalling ter wereld geopend in Nederland. Jonge vrouw 21 aangevallen voor haar woning in Brecht. Hoe 'Walking On Sunshine' een klassieker werd.

Navigatiemenu

Speelgoedwinkel Bibaloe maakt als enige in Benelux zelf knuffelberen op maat. Historicus Bruno De Wever legt uit. Sekstherapeut Dr.

Bonehead deelt nooit eerder vertoonde foto's van Oasis. Zijn echte internationale doorbraak kwam pas in toen de hit 'Somebody That I Used To Know' de hitlijsten bestormde. Hoe 'Walking On Sunshine' een klassieker werd.

  • Blauwe nagel laat los
  • Murder she wrote youtube full episodes
  • Ambrasoft thuis via school spelen
  • Katten plassen in huis