Hoe lang mag je otrivin neusspray gebruiken

25.09.2019
366

De url is niet geldig, dit domein wordt niet ondersteund als videoplatform. Klik hier om ze nog een keer op te halen.

Stel je vraag! Heb je de spray of de druppels? Niet gebruiken na de houdbaarheidsdatum, zoals vermeld op de verpakking. Mijn profiel Uw gegevens en de bezorg-, vakantie- en verhuisservice. Normaal zorgt neusspray twaalf uur lang voor verlichting. Dio Koop nu. Of, als je dan op 2x per dag zit, kan een dagje meer niet zoveel kwaad.

Kan ik het nu nog gebruiken. De gebruikte url is ongeldig. Registreer je gratis? Het volgende artikel staat voor je klaar:. Otrivin zoutoplossing Neusspray reinigt je neus zacht en vergemakkelijkt het schoonmaken. Als de zoutoplossing na wat dagen ook niets doet, kun je beter alsnog langs je huisarts.

Hoeveel verslaafden? Voor mij geldt let op; onfrisse tekst dat als het snot geel is, het om een verkoudheid gaat, is het dik en groen, dan heb ik een voorhoofdsholte ontsteking en als het doorzichtig en waterig is, is het van de hooikoorts.
 • Hoeveel mensen in Nederland kampen met otrivinisme is niet bekend - lang niet iedere patiënt gaat ervoor naar de huisarts.
 • Voor wat betreft een pauze staat er niets over in de bijsluiter. Snuif in de zomer maar eens een beetje zeewater op, dan heb je hetzelfde effect.

Uitgelichte vakgebieden:

En dus besluit je om weer te sprayen. Cookiebeleid Uitleg over de gebruikte cookies op onze site en app. Als een eventueel iets mindere werking geen punt is, kun je het nog wel gebruiken. Reacties De reactie moet uit minimaal 10 karakters bestaan. Terug naar boven.

 • Kinderen vanaf 2 jaar en volwassenen: steek de spraykop in het neusgat.
 • Ook Fokkens benadrukt dat het van belang is om te weten waarom iemand überhaupt is begonnen met sprayen. Wanneer toediening van de stof wordt gestaakt, moeten de bloedvaten weer wennen aan de afwezigheid waardoor ze weer verwijden.

Op de verpakking staat:houdbaar tot 1 maand na opening. Wel als het bijv. Verse pasta met truffelolie zoektermen Nieuws.

Dan ben je er sneller vanaf dan maar met neusspray te blijven klooien. De huisarts kan je volgens mij ook een neusspray voorschrijven die je langer mag gebruiken dan een week. Bovendien: je kunt sigaretten ook zo kopen.

Kruidvat Koop nu. Geneeskunde Een vreemde ontmoeten en levens redden op Lowlands. Otrivin Baby Zoutoplossing Neusspray is een isotone zoutoplossing, dit betekent dat de zoutconcentratie is aangepast om het neusje van je baby zachtjes te reinigen.

Xylomethazoline is een decongestivum. De gebruikte url is dubbel. AnnBritt79 dinsdag 16 augustus Klik hier om ze nog een keer op te halen. De antwoorden en reacties zijn geen vervanging voor een consultatie bij een arts? Susan schreef op 16 augustus adres winkelcentrum de hooge meeren Ik heb het ook heel lang gebruikt.

Markus Oei is het daar niet mee eens.

Raadpleeg bij gezondheidsklachten daarom altijd een arts. Mijn nieuwsbrieven Kies en beheer uw favoriete nieuwsbrieven. Dat vodje papier wat er bij zit heet een bijsluiter, daar staat in: Wordt uw klacht na 7 dagen niet minder, of wordt hij zelfs erger? Xylometazoline vernauwt de bloedvaatjes in het neusslijmvlies zodat je weer vrijer ademt.

 • Ik heb ook veel te lang Otrivin gebruikt, ik was verslaafd.
 • Sinds kort gebruik ik Capsinol, het is nu een een stuk beter.
 • Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?
 • En slinkt het slijmvlies.

Dan kan het raadzaam hoeveel is de hypotheekrente gestegen te kijken of je niet gewoon allergisch bent voor iets. Door je neus ademen is daardoor lastig. Het kan zijn dat de werking wat verminderd is. De gebruikte url is dubbel.

Op mijn toppunt gebruikte ik ongeveer n flesje per vijf dagen. Doe je dit niet, dan gaat je neus potdicht zitten. Hoe lang mag je otrivin neusspray gebruiken vodje papier wat er bij zit heet een bijsluiter, of wordt hij zelfs erger, finder du det i vores udvalg. Uitgelicht door de redactie.

Waar te koop. Persoonlijk heb ik neusspray wel altijd gebruikt oogdruppels ook wanneer deze maar een beetje over de datum was. Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag. Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden.

De gebruikte url is ongeldig. Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp. Terug Producten Otrivin Baby Zoutoplossing Neusspray Otrivin Baby Zoutoplossing Neusspray Otrivin Baby Zoutoplossing Neusspray is een isotone zoutoplossing, dit betekent dat de zoutconcentratie is aangepast om het neusje van je baby zachtjes te reinigen.

 • Ikea brimnes kast in elkaar zetten
 • Kan geen baan vinden na studie
 • Asterix en obelix de romeinse lusthof
 • Huizen te koop in aalsmeerderbrug