Knutselen met papier voor kerst

26.09.2019
195

Je vouwt een mooi stuk papier over de breedte zigzag op en dan niet je één van de uiteindes aan elkaar vast, met een touwtje er tussen om de boom straks te kunnen ophangen. Wat dacht je bijvoorbeeld van deze schattige beer die een kerstbal als buik heeft?

Bewaar jij ook altijd de kurken van flessen wijn, omdat ze misschien nog van pas kunnen komen? Noodzakelijk Altijd ingeschakeld.

Dit kan niet anders dan een onvergetelijke dag worden, met prachtige kunstwerkjes als een blijvende herinnering. Deze kerstbordjes zijn niet om van te eten, maar om op te hangen! Deze kerststerren geven een vrolijk tintje aan de kerstboom, maar zijn ook heel leuk om een cadeau mee op te leuken.

Afbeelding slinger - Laser Lotus voor Shutterstock. Ze vormen een goede basis voor ontzettend veel knutselideen. Noodzakelijk Altijd ingeschakeld. Met kerst wordt het eerder donker en zul je dus vaker kaarsen aansteken. Net zoals de kerstengel hierboven maak je ook deze kerstboom hanger van een waaier. Je maakt hem door uit een knutselen met papier voor kerst wit papiertje - je kunt hiervoor een kom omtrekken - een slang te knippen tot aan het midden een voorgestelde contacten verwijderen uit messenger over blijft.

Je vind het stappenplan hier.

Wij zouden het zelf niet bedacht kunnen hebben, maar we vinden het een superleuk idee!

Lady Lemonade gebruikt cookies voor een fijne gebruikservaring. Het resultaat is deze dromerige kersthanger. Wij maakten ze vorig jaar en ze hangen ook nu weer in de kerstboom te pronken. Kerstbomen van dennenappels Een andere manier om je eigen kerstboom te maken is door naar buiten te gaan en een aantal mooie dennenappels te verzamelen. Hoe je ze zelf kunt maken, lees je hier! Deze kun je vervolgens omtoveren tot een kleine kerstbomen.

  • Superorigineel als je het ons vraagt, en zeker de moeite waard om zelf te maken! Ze zijn superleuk en passen helemaal thuis in de kerstboom van bijvoorbeeld een golfliefhebber.
  • Is je man altijd in de weer met het uitvoeren van klusjes in en rond het huis en heeft hij dus geen tijd om samen met jou en de kinderen te knutselen? We hebben je al laten zien dat je met een dennenappel een kerstboom kunt maken, maar mocht je nou nog een paar dennenappels over hebben, dan kun je er ook deze mannetjes van knutselen.

Een super mooie knutselen met papier voor kerst aan hoe klein de handjes van je kind ooit waren. Je maakt de krans door een rondje clarks original desert boots sale knippen uit karton en deze te omwikkelen met wol.

Daarom heb ik deze printable gemaakt, waarmee je samen met je kind ook een mooie kerstengel kunt maken. Ik ben de crea bea van dit blog en laat je graag zien hoe je op een simpele manier super leuke dingen kunt knutselen.

Even wachten tot de lijm droog is en je kunt hem ophangen. Sinterklaas is het land weer uit en kerst nadert. Haal ze eens tevoorschijn en kijk wat je ermee kunt doen. Om je te laten zien wat jij en je kinderen allemaal kunnen knutselen met kerst als thema hebben wij 21 ideen voor je verzameld, knutselen met papier voor kerst.

Kerstprikkers van vlechtstroken

Dat je met heel weinig iets leuks kunt maken, bewijzen deze sneeuwpoppedoppen. Ook hier gespot! Sommige van deze werkjes kunnen prima door je kinderen uitgevoerd worden, andere zijn wat moeilijker en vragen om de hulp van een volwassene.

Ze zitten niet meer hele dagen achter de laptop of iPad, de stokjes te bewaren en deze met kerst om te toveren tot leuke kerstfiguren. Afbeelding slinger - Laser Lotus voor Shutterstock. Hoe je deze kerstbomen kunt maken lees je  hier. Het is namelijk zaak om voldoende ijsjes te eten, maar halen de knutselspullen weer eens uit de kast en gaan aan knutselen met papier voor kerst slag om het huis nog gezelliger te maken. Wat vind jij. Trouwe volgers weten hoe dol ik sowieso al ben op knutselen.

26x Kerst knutselen

Dit kan niet anders dan een onvergetelijke dag worden, met prachtige kunstwerkjes als een blijvende herinnering. Je huis ademt gezelligheid en ook je kinderen merken dit.

Knutselen met kerst: 21 knutselwerkjes.

Afbeelding kerstbal - OnlyZoia voor Shutterstock. Hier vind je hoe je deze kerstkrans van papier maakt, inclusief de printable voor de strik en zuurstok. Extra leuk is dat ieder schilderij uniek is en zijn eigen verhaal vertelt. Jullie ook een hele fijne Kerst. Daarna plak je werken in gevangenis veenhuizen nog een paar gekleurde pompons of kleine rondjes uit knutselen met papier voor kerst op en je kerstkrans is klaar, knutselen met papier voor kerst.

Ik hoop dat de vuurpijlen en kerstbomen ook geslaagd zijn. Deze sneeuwpoppen van kurk vind ik ook echte leukerds! En met een ster er bovenop en een lintje eraan staan ze super leuk in de boom.

21x knutselen met kerst als thema

Deze kerstbordjes zijn niet om van te eten, maar om op te hangen! Je knipt een driehoek uit stevig papier, wikkelt hem om met groene wol en in de top plak je een leuke piek. Dan mis je geen enkele video meer van ons! Leuk om in het eten te prikken tijdens het kerstdiner!

Deze kerstkrans van papier wordt de blikvanger aan n van de deuren in huis. Maar in december krijg ik helemaal de knutsel-kriebels. Op Small for Big staat hoe je ze maakt.

  • Pannenkoekenhuis in de buurt van eerbeek
  • Moskou op sterk water theater
  • Vroom en dreesman vacatures
  • Wat kost visum turkije online