Restaurant de eetkamer goirle

18.09.2019
330

De eetkamer is een mooi restaurant met een sjieke maar gezellige huiskamersfeer. Datum van bezoek: mei

Het aanbod van eetgelegenheden in Goirle is de laatste jaren sterk toegenomen. Leuke plek om gezellig te tafelen. Een favoriet voor mij! Eethuis Twintig. Hier kun je lekker eten. Is dit restaurant een Amerikaanse diner?

Bedank Hans v! Is dit een Belgisch restaurant. Nieuwlandstraat Certificaat van uitmuntendheid Winnaar - Log in voor reisupdates en om berichten naar andere reizigers te sturen.

Waarderingen en beoordelingen

Eten was heel lekker en ruim voldoende. Datum van bezoek: mei Door op de website te klikken of door erop te navigeren, ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Type reiziger. Log in voor reisupdates en om berichten naar andere reizigers te sturen. Biercafé Kandinsky.

  • Tijd van het jaar.
  • Lijst wordt bijgewerkt Type reiziger.

Blauw Eten en Drinken. Schnitzels by Ed. Profiel Lid worden. Tang's Garden. Eetcafe Het Eiland. Type reiziger.

Meer informatie

Bij mooi weer kun je in de tuin zitten, erg gezellig Kloosterstraat 4. Beoordelingen filteren. Bredaseweg

Bedank frankbNGD. Na het aperitief werden we door de gastvrouw naar een eigen ruimte begeleid waar we aan een grote, rechthoekige tafel geplaceerd Sushi Koi. Heeft dit restaurant zitgelegenheid buiten. Lunchroom Carrousel.

Hotels waar reizigers weg van zijn…

Restaurants in de buurt Bekijk alle 17 restaurants in de buurt. Drinken besteld krijg je het verkeerde drinken. Serveert dit restaurant alcohol? Zijn met acht mensen gaan eten daar en iedereen was heel positief. Kaartbewerkingen zijn gepauzeerd.

  • Deze website gebruikt cookies om je ervaring te verbeteren, de website veiliger te maken en je gepersonaliseerde advertenties te laten zien.
  • Casa Di Renzo.
  • De bediening is vriendelijk en vragen regelmatig naar je voorkeuren.
  • Belastingen en toeslagen zijn niet inbegrepen bij aanbiedingen.

Tang's Garden. De ontvangst was zeer hartelijk. Bredaseweg We doorzoeken meer dan websites voor de laagste hotelprijzen. Downies and Brownies. De Eetkamer, Goirle. Heuvel Lunchroom Carrousel. Het Dorstige Hert?

Beoordeeld op 27 mei Degelijk als altijd. Restaurant Monarh. Hotels in de buurt Alle hotels in de buurt bekijken. Kloosterstraat 4.

Dussenpad Restaurants in de buurt Bekijk alle 17 restaurants in de buurt. Beoordeeld op 20 juni via mobiele applicatie Lunch met familie.

  • Jamie oliver superfood family classics recipes
  • Tevreden zijn met wat je hebt spreekwoord
  • Cbd olie tegen angst en depressie
  • Niet in de overgang toch opvliegers