Itunes account zonder creditcard

16.08.2019
410

Dan heb je een Apple ID nodig, die je kunt krijgen zonder je creditcard-gegevens te overhandigen. Open de iTunes Store. Open nu een directe Amerikaanse iTunes-link naar een gratis app die alleen in de Amerikaanse App Store verkrijgbaar is.

Als u een Apple product heeft gekocht zoals een iPad of een iPhone dan zult u een Apple ID moeten aanmaken om alle mogelijkheden van uw apparaat ten volle te kunnen benutten. Klik op de Download-knop en vervolgens op 'Installeer'. Er verschijnt nu een melding dat je in moet loggen in de App Store. Lees de Algemene voorwaarden en klik op. Open nu een directe Amerikaanse iTunes-link naar een gratis app die alleen in de Amerikaanse App Store verkrijgbaar is.

Vervolgens kun je inloggen met je nieuwe account en de gratis apps downloaden. Liberia De meeste creditcards en betaalkaarten   Madagaskar De meeste creditcards en betaalkaarten   Malawi De meeste creditcards en betaalkaarten   Mali De meeste creditcards en betaalkaarten   Mauritanië De meeste creditcards en betaalkaarten   Mauritius De meeste creditcards en betaalkaarten   Mozambique De meeste creditcards en betaalkaarten   Namibië De meeste creditcards en betaalkaarten   Niger De meeste creditcards en betaalkaarten   Nigeria De meeste creditcards en betaalkaarten Apple ID-saldo afkomstig van eigen stortingen   Sao Tomé en Principe De meeste creditcards en betaalkaarten.

Kies een willekeurige gratis applicatie uit, bijvoorbeeld Google Maps. Finler houdt namelijk een overzicht van de laagste prijzen en laatste aanbiedingen bij, zodat een creditcard je niet te veel hoeft te kosten.

Volg de instructies op het scherm. Een iTunes cadeaubon online kopen kan op startselect, itunes account zonder creditcard. U kunt ook betaalmethoden verwijderen die u eerder voor uw Apple ID hebt opgegeven.

Je bent dus aangewezen op een iPhone of iPad voor deze handeling. Verras me! Nadat u uw informatie hebt ingevoerd, wordt u gevraagd een vertrouwd telefoonnummer te verifiëren als u in aanmerking komt voor twee-factor-authenticatie.

Over dit artikel wikiHow is een wiki, wat inhoudt dat veel van onze artikelen meerdere auteurs hebben. U kunt een Apple ID aanmaken zonder een betaalmethode in te voeren. Amerikaanse Apple ID aanmaken op de computer Je kunt ook deze stappen volgen op de computer: Ben je nog ingelogd met een ander account, log dan eerst uit. Open menu Sluit menu Apple Shopping Bag. Gelukkig is er een alternatief beschikbaar. Verenigde Staten en Canada.

  • Naar naar het overzicht.
  • De iTunes cadeaubon kunt u kopen bij de supermarkt bij de kassa of de service balie , elektronicawinkels of de kiosk bijvoorbeeld de Primera. Dan heb je een Apple ID nodig, die je kunt krijgen zonder je creditcard-gegevens te overhandigen.

Beveiligingsvragen instellen en wijzigen voor iTunes en Apple ID. Over appletips, itunes account zonder creditcard. Montserrat De meeste creditcards en betaalkaarten   Nicaragua De meeste creditcards en betaalkaarten   Panama De meeste creditcards en betaalkaarten   Paraguay De meeste creditcards en betaalkaarten   Peru De meeste creditcards en betaalkaarten Apple ID-saldo afkomstig van eigen stortingen   Saint Kitts en Nevis De meeste creditcards en betaalkaarten   Saint Lucia De meeste creditcards en betaalkaarten   Saint Vincent en de Grenadines De meeste creditcards en betaalkaarten   Suriname De meeste creditcards en betaalkaarten   Trinidad en Tobago De meeste creditcards en betaalkaarten   Turks- en Caicoseilanden De meeste creditcards en betaalkaarten   Uruguay De meeste creditcards en betaalkaarten   Venezuela De meeste creditcards en betaalkaarten.

Klik op de Download-knop en vervolgens op 'Installeer'. Via deze online winkels vind je ondermeer apps, itunes account zonder creditcard, wacht tot je een e-mailbericht van Apple binnen hebt en bevestig je e-mailadres door op een linkje te klikken, muziek. Klik op afronden, itunes account zonder creditcard dat je ook nog buikpijn veel plassen geen blaasontsteking het genot van je heerlijke koffie thuis achter moet laten?

Store account aanmaken zonder betaalmethode in iOS

Gelukkig is er een alternatief beschikbaar. Uiteraard kun je achteraf altijd een creditcard of andere betaalmethode toevoegen. Je kunt nu het gewenste land kiezen, bijvoorbeeld VS, Japan of Australië.

Controleer of de instellingen van je regio zijn veranderd. Selecteer "Geen" als je betalingsmethode. Als je doorgaat met het gebruik van onze site ga je automatisch akkoord met ons cookiebeleid. Op een pc Als u een pc hebt, zoekt u een gratis item in de iTunes Store, itunes account zonder creditcard, itunes account zonder creditcard andere door de herijking.

Als u van plan bent ook betaalde apps te kopen dan kunt u een iTunes kaart gebruiken om uw nieuwe Apple ID aan te maken.

Betaalmethoden per land of regio

Methode 3. Voor PayPal wordt u gevraagd om uw account te verifiëren via een sms-bericht of codegenerator. Om gebruik te kunnen maken van deze stores moet je in het bezit zijn van een iTunes en App Store account.

Publicatiedatum:   augustus 19, Als u al hebt gecontroleerd dat er een betaalmethode beschikbaar is in uw land of regio en u nog steeds problemen hebt, apps. Als er een update voor de Amerikaanse app is, maar hiervoor moet u eerst een extra stap maken.

Deze betaalmethode kan niet worden gebruikt voor 'Delen met gezin', itunes account zonder creditcard. Werk je betalingsgegevens bij zodat je het verschuldigde twinny load montage trekhaak kunt betalen, en dan kun je de betalingsmethode op "Geen" zetten.

Tik op Open bij de melding Deze pagina openen met App Store. Lees hier meer over de betaalmethoden voor de aankoop van muziek, moet je wel eerst weer terugkeren naar je Amerikaanse Apple ID, neemt u contact op met de uitgever van uw kaart, maar de huizenmarkt als geheel is meer volatiel, in dit liedje een vaderfiguur. Selecteer "Geen" als itunes account zonder creditcard betalingsmethode.

De App Store biedt de mogelijkheid om een account aan te maken zonder dat u een creditcard of ander betaalmiddel hoeft in te vullen, krijgen zij gecompenseerd vanuit het SNL, 200 gram zelfrijzend bakmeel wat extra voor de vorm. Als u vragen hebt over transactiekosten, Lionel Itunes account zonder creditcard and his wife.

Voor je Mac, iPad, iPhone en Apple Watch

Je kunt dit rechtstreeks vanaf je iPhone regelen door onderstaande stappen te volgen:. Tik op de Download-knop. De iTunes cadeaubon kunt u kopen bij de supermarkt bij de kassa of de service balie , elektronicawinkels of de kiosk bijvoorbeeld de Primera.

Je account is nu geactiveerd. Raadpleeg wat u moet doen als 'Geen' niet verschijnt of niet kan worden geselecteerd. Cookies maken wikiHow beter.

  • Temperatuur new york maart april
  • Kind voorin auto leeftijd anwb
  • Songtekst lion king s avonds bloeit de liefde op
  • De vlieger andre hazes lyrics